Przykładowy zakres szkolenia:

  • Wprowadzenie do bezpieczeństwa żywności;
  • Wymagania prawne w Polsce i UE w zakresie bezpieczeństwa i higieny żywności;
  • Omówienie wymagań norm FSSC 22000, ISO 22000, standardów IFS Food  oraz BRC GS for Food Safety
  • Tworzenie analizy zagrożeń oraz planów HACCP;
  • Rola i zadania pełnomocnika systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności;
  • Nadzór i zarządzanie dokumentacją systemową;
  • Przegląd zarządzania – planowanie oraz przygotowywanie danych do przeglądu
  • Zarządzanie auditami wewnętrznymi oraz ich planowanie  tym:
    • definicja auditu
    • cele i rodzaje auditów
    • cykl auditu wewnętrznego
    • harmonogram auditów - opracowanie harmonogramu auditów wewnętrznych
    • wyznaczenie auditorów
    • wymagania dla auditora - opracowywanie wymagań dla auditorów wewnętrznych
    • klasyfikacja niezgodności
    • kryteria oceny auditorów
    • procedura auditów wewnętrznych
Zaufali nam:
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo

Kontakt

Masz pytania? Skontaktuj się z nami

 

adres do korespondencji
Source of Solutions Poland.


Ul. Wielka 33
62-860 Tłokinia Kościelna
NIP: 618 20 64 060

 

 

Captcha image

Administratorem Państwa danych osobowych jest firma Source of Solutions Poland Aleksandra Suchorska.
Dane wskazane w formularzu kontaktowym zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie do celów odpowiedzi na zadane pytania, przygotowania lub realizacji oferty oraz kontaktu w jej sprawie.