604 492 026 / 533 285 802|biuro@source-of-solutions.pl

« Wróć

Żywność

Oferujemy Państwu doradztwo, konsultacje, szkolenia i pomoc w zakresie wdrożenia wymagań dobrych praktyk, w tym programów warunków wstępnych , systemu HACCP jak również norm i standardów związanych z sektorem spożywczym np. IFS/BRC Food, ISO 22000, FSSC 22000 czy wymagań specyficznych dla branży np. MSC dla branży rybnej. 

Dodatkowo oferujemy Państwu usługę przeprowadzenia auditów oceniających stopień wdrożenia wymagań przepisów prawa w zakresie GHP/GMP (ocena GHP/GMP) oraz systemu HACCP (audit systemu HACCP) , jak również ocenę stopnia wdrożenia wymagań systemów bezpieczeństwa żywności (np. ISO 22000, FSSC, IFS, BRC itp.).

Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom, Naszą ofertę poszerzyliśmy o nowe elementy związane ze świadczeniem usług outsourcingowych. 

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą dotyczącą usług outsourcingowych związanych z:
1) stałym doradztwem i nadzorem nad systemem - Pełnomocnik
2) weryfikacją systemu – Audytor

Dodatkowo w ramach usług zewnętrznych prowadzimy między innymi konsultacje, doradztwo oraz pomoc w przygotowaniu do wizytacji przedstawicieli Inspektoratu Sanitarnego lub Weterynaryjnego, również związanych z zatwierdzeniem zakładu.

Działalność prowadzona w ramach branży spożywczej obejmuje również sektor pierwotnej produkcji rolnej oraz powiązanych z nią procesów. W tym zakresie oferujemy Państwu doradztwo, konsultacje, szkolenia i pomoc w zakresie wdrożenia wymagań standardu GLOBAL G.A.P oraz pomoc przy wdrożeniu i certyfikacji obejmującej rolnictwo i produkcję ekologiczną, zgodną z wymaganiami przepisów prawa polskich i europejskich.

Krótką charakterystykę norm i standardów a także podstawowe informacje związane z branżą spożywczą znajdziecie Państwo rozwijając poszczególne zakładki.

W celu uzyskania dodatkowych informacji, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Naszą firmą lub wypełnienie formularza kontaktowego. 

Wypełnij formularz kontaktowy